Cum să faci bani online

Sunt multe metode prin care cineva poate face bani online. Totul depinde de ce vrei să faci şi de cam câţi bani vrei să faci. Mai jos ţi-am listat 10 metode de a face bani online.

eBay – eBay există de mulţi ani şi încă este o bună metodă de a face un venit full sau part time pentru acasăDe-a lungul anilor eBay a crescut taxele şi a schimbat câteva reguli, fapt care a îndepărtat oamenii, dar eBay încă face milioane.

Craigslist – Craigslist este o altă metodă bună de a face bani în plus. Exact ca eBay, Craigslist este o  platformă pentru oameni care sunt în căutare de a îşi vinde obiectele pe care nu le mai vor. Singură diferenţă este că Craigslist nu te taxează pentru că îţi pui produsele la ei pe platformă, şi astfel ei au un trafic mult mai mare decât eBay. Singurul dezavantaj este că nu există niciun sistem de departajare al vânzătorilor, nu există un sistem de feedback, aşa cum are eBay.

Video -uri – Multe site-uri de video-uri au incorporat un fel de repartizare a veniturilor pentru a atrage mai mulţi utilizatori. Uite 3 site-uri care au un program de repartizare al veniturilor: Break, Metacafe şi revver.

Uploadarea – Uploading punct com este un site care lasă utilizatorii să urce o varietate de fişiere pentru ca alţii să le descarce. Pentru fiecare 1000 de descărcări, primeşti 10 dolari, iar suma minimă pe care o poţi retrage de pe site este de 30 de dolari. Dacă o vei cere, te vor plăti în fiecare zi.

Reţelele de socializare – Există noi reţele de socializare care apar în fiecare zi în prezent. Se diferenţiază şi îi surclasează pe giganţi de genul celor de la MySpace prin faptul că plătesc userii să fie activi şi să atragă mai mulţi oameni către site-ul lor. Două reţele de socializare care plătesc sunt Yuwie şi Ximmy.

Scrierea de articole – Scrierea de articole este o metodă bună de a genera trafic pentru site-ul tău dar şi de a face bani în plus. Există sute de site-uri online care îşi împart banii câştigaţi din reclame cu scriitorii lor. Favoritele mele sunt ehow, Bukisa, Hubpages şi Xomba

Piaţa pentru afiliaţi – Piaţa pentru afiliaţi este probabil una dintre cele mai bune metode de a începe să faci bani online deoarece nu necesită ca tu să ai propriul produs sau propriul website. Ca afiliat, vinzi produsul altcuiva şi primeşti un comision pentru că ai făcut asta. Pieţe bune de afiliaţi sunt ClickBank, CJ, neverblue şi linkshare

Blogging -ul – sunt mulţi bloggeri cum ar fi John Chow care fac 20 de mii de dolari pe lună din scrisul pe blogurile lor. Trebuie să ai un blog care va face utilizatorii să se întoarcă la tine si să cumpere produsele pe care tu le recomanzi în articolele tale. Aşa vei face proprii tăi bani. Asta şi banii din reclame de pe site-uri cum ar fi Google şi AdWords. Îţi poţi începe propriul blog cu blogger sau WordPress.

Poze – exact ca site-urile de scrieri de articole, site-urile pentru video-uri şi site-urile de socializare, există site-uri pentru poze care vor împărţi veniturile cu tine dacă vei încarca poze. Câteva dintre acestea sunt Spymedia şi Scoopt